Mijn leasefiets

Alles wat je moet weten over je leasefiets

Dus jij hebt al een leasefiets? Te gek! Op deze pagina lees je meer over hoe je je fiets in topconditie houdt. En hoe het werkt met onderhoud en schade.

Naar dealer locator

Pech onderweg

Oeps, sta je met je fiets langs de weg en kun je niet verder rijden? Bel dan direct met de ANWB op 0592-390069. Ze repareren je fiets ter plekke of zorgen ervoor dat je je bestemming bereikt.

Reparatie & onderhoud

Om je fiets in goede conditie te houden kun je terecht bij je lokale dealer.

Vind een dealer

Diefstal

Neem contact op met Hellorider via gestolen@hellorider.com

Stuur e-mail

Vind alle praktische informatie over fietslease

Onderhoud en reparatie

Om je fiets in goede conditie te houden, is het nodig dat je de fiets tijdens de duur van je contract drie keer brengt voor onderhoud. Maak hiervoor een afspraak rechtstreeks bij je dealer.

Verzekerd voor diefstal en schades

Je bent casco verzekerd voor schade en diefstal. Rijd je een Speed Pedelec? Dan ben je ook WA-verzekerd. Zo weet je zeker dat je altijd goed verzekerd bent.

Vervangende fiets

Fiets gebracht voor onderhoud? En kun je 'm langer dan twee dagen niet gebruiken? Geen nood. Maak dan gebruik van een gratis vervangende fiets. Zo blijf je altijd mobiel.

Einde contract

Is het contract van jouw fiets bijna afgelopen? Dan kun je de fiets inleveren bij jouw dealer. Neem je die fiets liever over? Dat kan! Je ontvangt 6 weken van tevoren een voorstel per e-mail.

Ayvens werkt samen met Hellorider

Heb je praktische vragen over je fiets, bijvoorbeeld over onderhoud of dealers? Neem dan contact op met Hellorider via de website.

Meer weten over fiets leasen?

Ga naar de FAQ